Felfüggesztettet kértek Árpa Attilára a kokain-ügyben

Megosztás

A színész-producerként híressé vált Árpa egy drogkereskedelemmel vádolt férfivel került kapcsolatba, ő maga is terhelt lehet.

A Fővárosi Törvényszéken az előkészítő üléssel folytatódott annak a jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett drogkereskedelemmel vádolt férfinek és társainak a büntetőpere, amiben Árpa Attila is ott van a terheltek között.

A 444.hu úgy tudja, hogy a színész-producert társtettesként forgalomba hozatallal elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt állították bíróság elé. Az ügy elsőrendű vádlottja beismerte a bűnösségét. A lap szerint Árpára felfüggesztettet kért az ügyészség, de ő továbbra is tagadta a bűnösségét, azaz nem fogadta el az ügyészség ajánlatát. Mivel egyikük sem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról, a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet, október 5-én és 7-én hallgatják meg a vádlottakat.

A Fővárosi Törvényszék közleménye szerint az I. rendű terhelt kokain és MDMA-kereskedelemmel foglalkozott Budapesten, és az egyik rendszeres vevője volt a II. rendű vádlott, Árpa Attila, aki a vád szerint fogyasztásra magának, a közeli ismerőseinek és a lakásán rendezett összejövetelek vendégeinek szerzett be kokaint.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre! Most értékes nyereményeket is begyűjthet!

Kapcsolódó cikkek